Om NOWHERE goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
| |
WORKSHOPS

Vocal Harmony

Meerstemmig zingen en podium performance

Door Sarah-Jane 5x

19:00-21:00

Start woensdag 26 sept

16 sept  3 okt  10 okt  17 okt  31 okt

Voor deze workshop betaal je 25 euro voor 5x. Hierna ben je lid van Nowhere.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

VOCAL HARMONY

In deze workshops haal je alles uit je stem en leer je meerstemmig zingen en de kunst van podium performance. Leer van niemand minder dan  Sarah-Jane!

Sarah-Jane begon als achtergrond zangeres en is sinds enkele jaren zelf naar voren gestapt. Ze bracht al haar EP Deigh & Night uit en stond op Noorderslag. Ze kreeg lovende kritieken over haar optreden daar en staat geregeld te schijnen bij  De Wereld Draait Door. Verder is ze ook onmisbaar in het team van Ronnie Flex waarin ze samen met het Deux Experience een goed team vormt. Je hebt haar deze zomer zeker een aantal keer op het festival podium zien staan, onder andere Vunzige Deuntjes & Mystery Land. Wij kunnen zoveel over Sarah-Jane vertellen, maar haar optreden bij de Uitmarkt zegt genoeg!

 

https://www.npostart.nl/uitmarkt-2018-soul/25-08-2018/VPWON_1293224

 

MULTIMEDIA