Om NOWHERE goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
| |
WORKSHOPS

Words

Voor schrijvende dichters met verlangen naar meer

Door Poetry Circle Nowhere 

Start 13 september

8x van 19:30-21:30 uur

September

13 / 20 / 27

Oktober

4/ 11 / 18 / 25

1 november AUDITIE POETRY CIRCLE

Voor deze workshop betaal je 25 euro. Hierna ben je lid van Nowhere.

 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

WORDS

WHAT’S NEW?

Words wordt dit keer anders dan normaal aangepakt.

Dit keer dient de Words workshopreeks als voortraject op de audities van Poetry Circle Nowhere! In deze acht workshops wordt je begeleidt door de ervaren spoken word artiesten Sandy Bosman & Yahmani Blackman, die  verbonden zijn aan Poetry Circle Nowhere. Leer als beginnende of gevorderde schrijver/dichter/poët de stap van papier naar het podium. Je werkt in de eerste weken, aan het ontwikkelen van je eigen schrijfstijl met Sandy . Daarna zal je o.l.v Yahmani leren om gebruik  te maken van je stem, je houding, je contact met publiek en je staat stil bij wat jou uniek maakt op het podium.  De laatste les op 1 november is direct jouw auditiedag van Poetry Circle Nowhere,  HET landelijk platform voor spoken word artiesten. Oh my words! Schrijf je snel in! Check ook de poetry circle website!

MULTIMEDIA