Om NOWHERE goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
| |
WORKSHOPS

Sewing Sessions

Maak in zes weken je eigen jumpsuit, kaftan, bomberjack of je eigen ontwerp

Door Sabine Staartjes

Vanaf woensdag 31 okt 6x

31 okt 7 nov 14 nov 21 nov 28 nov 5 dec

Voor deze workshop betaal je 25 euro. Hierna ben je lid van Nowhere.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

 

 

 

 

 

 

SEWING SESSIONS

Maak in zes weken een eigen bomberjack, kaftan, jumpsuit of ontwerp je eigen kledingstuk. De reeks start met het ontwerpen van een op jouw maat gemaakt patroon. Vervolgens begeleidt Sabine je bij elke stap van het maakproces. In het modelokaal zijn meerdere naaimachines aanwezig (waaronder een lockmachine). Het is handig als je al enige ervaring hebt met naaien.

Sabine Staartjes is een Electic Fashion Designer met een eigen label: Studio Sabine Staartjes. Ze laat zich inspireren door invloeden vanuit de urban scene, de jaren ’80 en high class invloeden. Sabine ontwerpt kleding, accessoires en sieraden. Voor collecties, klanten en artiesten. Zo maakte ze outfits voor Pink Oculus, Giovanca en Yentl en de Boer. Check hier haar werk.  

MULTIMEDIA