Om NOWHERE goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
| |
WORKSHOPS

PST ! Personal Singing Techniques

Persoonlijke aandacht voor je stem

Door Rebecca Lobry

5 maandagen van 17:30-20:00 (2 rondes)

Start ronde 1: 1 okt

Oktober: 1 , 8, 15, 29

November: 5

Start ronde 2: 12 nov

November: 12, 19, 26

December: 3, 10

Voor deze workshop betaal je 25 euro voor 5x. Hierna ben je lid van Nowhere.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

PST ! PERSONAL SINGING TECHNIQUES

Zangtechniek is al jaar in jaar uit een van de meest gewilde workshops uit ons programma. Rebecca is zangeres en won dit jaar met het Malando Orkest een Edison. Zij geeft je in vijf sessies van dertig minuten zoveel praktische tips mee over het verbeteren van je zangtechniek dat het altijd naar meer smaakt. Zij richt al haar aandacht op jou. Met haar werk je aan het halen van die hoge noot in dat favoriete nummer van je. Zij stoomt je klaar voor je studio opname of voor je optreden. Dus als je gaat voor merkbaar resultaat door praktische trucs op het gebied van zangtechniek, schrijf je snel in!

MULTIMEDIA