Om NOWHERE goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
| |
WORKSHOPS

Personal Power Painting 

door Olnuzola

Leer jouw kracht en passie om te zetten in iets tastbaars: een schilderij.

19:00-21:00 6x

8 okt      15 okt   29 okt   5 nov 12 nov      19 nov

Voor deze workshop betaal je 25 euro. Hierna ben je lid van Nowhere.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

PERSONAL POWER PAINTING

Kunst is zoveel meer dan een mooi plaatje, het is jouw creatie!

Olga Olnuzola Nunnink (‘87) is een autodidact kunstenaar, actief in het professionele circuit sinds 2010. Deze authentieke artiest schildert zowel intuïtief als conceptueel. Naast exposities van schilderijen (van meestal van acryl- maar ook olieverf) heeft Olnuzola ook creaties laten zien als bodypainting en performing-arts op festivals. Oude culturen, alternatieve levenswijze, spiritualiteit en esoterie zijn onderwerpen waar Olga zich thuis in voelt en waar ze haar leven aan wijdt. Holistische geneeskunde combineert ze met kunst, voor zichzelf en voor haar medemens. Kunst is vrijheid volgens Olga. Haar expressies zijn dan ook zeer eclectisch, wat de huidige samenleving sterk reflecteert.

 

 

 

 

 

 

MULTIMEDIA