Om NOWHERE goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
| |
WORKSHOPS

Mix & Master 

door Leeroy

Produceer je eigen hit met MC Leeroy van rapformatie Zwart Licht.

19:00-21:00 6x

8 okt      15 okt   29 okt   5 nov 12 nov      19 nov

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

 

 

 

 

 

 

MIX & MASTER

Je kent Leeroy van de hiphop formatie Zwart Licht. In 2008 releasde Zwart Licht hun debuutalbum Bliksemschicht via het platenlabel Top Notch. Nog geen anderhalf jaar na de oprichting van de groep, is Zwart Licht een gevestigde naam binnen de Nederlandse hiphop. Ze slepen in 2009 drie State Awards binnen voor ‘Beste Groep’, ‘Beste Album’ en ‘Beste Live Act’.

Los van Zwart Licht is Leeroy druk met andere activiteiten, zoals solo projecten en host hij verschillende festivals en clubavonden. Ook is hij werkzaam als coach bij Studio West en draagt zo zijn steentje bij aan een nieuwe generatie MC’s. Leeroy heeft zijn Music and Sound engineering diploma op zak en heeft zowel als artist en engineer gewerkt aan het derde studio album van Zwart Licht  genaamd “Bliksem” dat begin dit jaar is uitgebracht. Leeroy deelt zijn ervaringen in de muziekwereld en leert jongeren hoe belangrijk het is om meerdere kwaliteiten in te zetten om je al artiest te kunnen profileren.

MULTIMEDIA

Workshop info:

Mixen en masteren zijn twee losse onderdelen die worden doorlopen voor het creëren van een goed nummer en album. Voordat een track wordt uitgebracht gaat het door het proces van mix and master. Er wordt tijd geïnvesteerd in het finetunen van de track en het geluid. Leeroy leert je verschillende mix and mastertechnieken, zodat de deelnemers handvatten toegereikt krijgen om dit in de toekomst zelfstandig verder op te pakken of weten waar er tijdens het proces opgelet moet worden.