Om NOWHERE goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
| |
WORKSHOPS

DJ’ING – Advanced
Skills voor de gevorderde DJ 

door Sojuju

19:00-21:00 4x
1 nov     8 nov     15 nov  22 nov

Voor deze workshop betaal je 25 euro voor 4x. Hierna ben je lid van Nowhere en mag je buiten workshoptijden, gebruik maken van de DJ ruimtes.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

DJ’ING – ADVANCED

Sojuju is een onmisbaar begrip bij verschillende feestjes en festivals geworden. Als DJ is zij heel snel omhoog geklommen. Ze staat bekend om haar energieke en diverse sets. Met haar liefde en passie voor  Oldschool & new school Hiphop, R&B en dancehall met wat house en future, is het toch een beetje onmogelijk om stil te staan. Al een aantal seizoenen geeft ze haar advies op het gebied van DJ skills bij Nowhere. Als programmeur bij Vunzige Deuntjes heeft zij ook oog voor talent. Wie weet word je ook gescout en..?Schrijf je snel in.

 

 

 

MULTIMEDIA